fbpx

KAIP INTERAKTYVUS TECHNORAMOS TOTALIZATORIUS PRITRAUKĖ 10 000 KREPŠINIO EKSPERTŲ

SĖKMĖS ISTORIJA

Mažmeninės buitinės technikos ir elektronikos prekybos tinklas Technorama kartu su LG socialinių tinklų vartotojams suteikė išskirtinę galimybę sekti Pasaulio krepšinio čempionato (FIBA 2019) varžybas ir sudalyvauti specialiame totalizatoriuje. Šiai kampanijai įgyvendinti buvo sukurtas virtualus spėjimų asistentas, primenantis apie artėjančias rungtynes, priimantis spėjimus, skelbiantis rezultatus bei pranešantis džiugias naujienas totalizatoriaus nugalėtojams Messenger žinutėmis.

0.09€

Messenger prenumeratoriaus kaina

72%

Konversija į el. naujienlaiškių prenumeratorius

10 000

Totalizatoriaus dalyvių

Istorija

Apie TECHNORAMĄ

TECHNORAMA – tai mažmeninės buities technikos ir elektronikos prekybos tinklas, įsikūręs Vakarų Lietuvoje. Technorama prekiauja buitine technika, elektronika, garso ir vaizdo aparatūra, kompiuterine įranga, klientams padeda įsirengti išmanius namus ir išsirinkti tinkamiausias technologijas. Daugiau kaip 120 darbuotojų, beveik 300 prekybos ir paslaugų partnerių bei integruotas pokalbių robotas leidžia užtikrinti sklandų parduotuvių tinklo darbą ir kokybišką bei greitą aptarnavimą.

Tikslas

Pritraukti FIBA Pasaulio krepšinio čempionato aistruolius ir didinti pardavimus

SPRENDIMAS

Interaktyvus Pasaulio krepšinio čempionato totalizatorius

Facebook ir TV3 televizijos reklamos pagalba, vartotojai buvo kviečiami stebėti Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės pasiruošimą pasaulio pirmenybėms, spėti rungtynių rezultatus ir laimėti vertingų prizų. Vartotojų pateiktus spėjimus registravo automatizuotas pokalbių robotas, prenumeratioriams primenantis apie artėjančias rungtynes, skelbiantis rezultatus bei pranešantis džiugias naujienas totalizatoriaus nugalėtojams, kuriems atiteko LG įsteigti prizai.

Rezultatai

Apibendrinimas

Kampanijos metu pokalbių robotas automatizavo per 145 000 išsiųstų žinučių. Technoramos Pasaulio krepšinio čempionato totalizatoriuje sudalyvavo daugiau nei 10 000 sirgalių, iš kurių net 72% tapo elektroninių naujienlaiškių prenumeratoriais ir sekė tolimesnę prekės ženko rinkodaros komunikaciją.

NEMOKAMA KONSULTACIJA

Vos per 15 minučių mes:

01
Išsiaiškinsime Jūsų
verslo problemas
02
Identifikuosime
galimus sprendimus
03
Papasakosime, kaip
pritaikyti FB chatbotą

DIRBAME TIK SU TAIS KLIENTAIS, KURIEMS MŪSŲ PASLAUGOS PADĖTŲ SPRĘSTI PROBLEMAS IR AUGTI!

© 2018-2021 UAB ChatMarketing
Privatumo politika
Top chevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram