fbpx

KAIP MESSENGER MARKETINGAS PADĖJO PASIEKTI 14X REKLAMOS ATSIPERKAMUMĄ ŠOKIŲ STUDIJAI DANCE4FUN

SĖKMĖS ISTORIJA

Kaune esanti šokių studija “Dance4fun” viena pirmųjų Lietuvoje pritaikė Messenger marketingą ir Chatbotą automatizuotai registracijų sistemai. Messenger Marketingo kampanijos padėjo pasiekti 14X atsiperkamumą bei pritraukė 128 naujus klientus viso sezono metu.

14X

Reklamos atsiperkamumas, naudojant tikslines Messenger marketingo kampanijas.

2.4€

vidutinė registracijos per Messenger kaina.

365

registracijų sezono metu per Messenger chatbotą

Istorija

Apie DANCE4FUN

Gintarės ir Tomo Slausgalvių šokių studija Dance4fun – nuo 2006 m. į rinką įsiliejusi šokių studija. Jų šokių studija išsiskiria tuo, jog ant Dance4fun parketo suktis gali įvairaus amžiaus žmonės - vaikai, jaunimas, suaugusieji ar net vyresnio amžiaus atstovai. Šiuo metu šokių studija yra dvejose lokacijose Kaune bei turi daugiau nei 15 šokių užsiėmimų savo paslaugų sąraše.

Tikslas

Pritraukti naujų klientų

DANCE4FUN siekė pritraukti kuo daugiau registracijų į šokių užsiėmimus už kuo mažesnę kainą.

SPRENDIMAS

Greitas ir patogus vartotojo registracijos procesas Messenger chatbot'o pagalba

Dance4fun pritaikė Messenger chatbotą sezono pradžioje - rudenį, kai jiems buvo aktualiausia pritraukti kuo didesnį skaičių klientų į šokių užsiėmimus naujam sezonui. Dėl itin gerų rezultatų, kuriuos atnešė Messenger marketingo kampanijos, Dance4fun nusprendė palikti šią inovatyvią idėją naujų registracijų pritraukimui viso sezono metu.

Dance4fun reklamavo nemažai šokių stilių skirtingom auditorijom - porom, moterim, vaikų tėvam ir kitom tikslinėm auditorijom pagal šokių stilių. Chatboto pagalba Dance4fun praturtino vartotojo patirtį prieš registraciją bei po jos, suteikdami išsamios informacijos apie šokį, mokytoją ir pasiruošimą pamokoms.

Pagrindinės Dance4fun reklamos kampanijos buvo optimizuojamos click-to-Messenger būdu. Jos nukreipė skirtingas auditorijas į tam tikras, pagal šokių užsiėmimus personalizuotas Messenger registracijos formas.

ROAS

Reklamos grąža - 14 kartų

0€
išleista reklamai
0
iš viso surinktų registracijų
0
žmonės tapo šokių studijos klientais
0
vidutinė šokių užsiėmimų lankymo trukmė (mėn.)
0€
vidutinis LTV (lifetime value)
Messenger marketingas Dance4fun

REZULTATAI

Apibendrinimas

Messenger chatbot marketingas Dance4fun smarkiai pasiteisino bei atnešė itin gerų rezultatų. Iš viso sezono metu pritraukti 128 nauji šokių studijos klientai ir pasiektas 14X reklamos atsiperkamumas. Sukauptas prenumeratorių ir registruotų žmonių sąrašas Messengeryje padės pasiekti savo auditoriją vienos žinutės išsiuntimu, kai prasidės naujasis Dance4fun sezonas artėjantį rudenį.

Išbandyti Dance4fun Messenger chatbotą galite čia.
"ChatMarketing.lt - kurybiški ir profesionalūs socialinių tinklų marketingo specialistai. Jie puikiai administruoja Facebook, Messenger ir Instagram profilius mūsų šokių studijai Dance4fun ir sveikatingumo projektui Slim4fun. ChatMarketing.lt unikalūs sprendimai Messenger’yje padėjo mūsų įmonei pritraukti daugiau klientų bei sukurė patikimą ir nuolatinį grįžtamąjį ryšį. Su džiaugsmu juos rekomenduoju kaip internetinės rinkodaros ir Facebook ekspertus!"
Tomas Slausgalvis
Savininkas, šokių studija "Dance4Fun"

NEMOKAMA KONSULTACIJA

Vos per 15 minučių mes:

01
Išsiaiškinsime Jūsų
verslo problemas
02
Identifikuosime
galimus sprendimus
03
Papasakosime, kaip
pritaikyti FB chatbotą

DIRBAME TIK SU TAIS KLIENTAIS, KURIEMS MŪSŲ PASLAUGOS PADĖTŲ SPRĘSTI PROBLEMAS IR AUGTI!

© 2018-2021 UAB ChatMarketing
Privatumo politika
Top chevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram