fbpx

VIRTUALUS BIGBOX DETEKTYVAS

SĖKMĖS ISTORIJA

64%

Konversija į OMNISEND prenumeratorius

3

Šalyse surengta kampanija (Lietuva, Latvija, Estija)

3000+

Vartotojų sėmingai išnarpliojo detektyvą

Istorija

Apie BIGBOX

BIGBOX yra viena iš pirmaujančių elektronikos ir buitinės technikos internetinės prekybos parduotuvių Lietuvoje. Nuo pat įkūrimo BIGBOX.LT sėkmingai išsiskyrė iš konkurencingos rinkos ir pritraukė daug naujų klientų. Siekdami palaikyti ryšius su esamais klientais, BIGBOX.LT pritaikė interaktyvų skaitmeninės rinkodaros komunikacijos kanalą - susirašinėjimų ir pokalbių programėlę „Messenger“.

Tikslas

Didinti „Messenger“ ir el. naujienlaiškių prenumeratorių sąrašą

SPRENDIMAS

Interaktyvi Messenger kampanija

INTERAKTYVŪS BIGBOX GALVOSŪKIAI

Šiurpiuoju Helovino laikotarpiu BIGBOX visus detektyvų mėgėjus kvietė išbandyti virtualų galvosūkį Messenger platformoje. Vartotojams teko išnarplioti paslaptingas mįsles ir išsiaiškinti mįslingų įvykių priežastį. Ši interaktyvi kampanija - tai vartotojo pasirinkimas grįstas žaidimas, t.y. vartotojo pasirinkimai nulemia detektyvo baigtį. Įtraukiantys žaidimo dialogai bei vaizdingos iliustracijos slepia įvairias užuominas, kurios vysto detektyvo scenarijų. Pastebėdami tinkamas detales vartotojai sužino vis daugiau istorijos motyvų bei susiduria su įvairiomis loginėmis, matematinėmis užduotimis, galvosūkiais ir mįslėmis. Detektyvo istorija kruopščiai parašyta bei detaliai iliustruota pieštiniais vaizdiniais. Sėkmingai įveikus visas užduotis, detektyvų laukė vertingi BIGBOX prizai bei specialūs nuolaidų kodai. Kampanija taip pat buvo vykdoma Latvijoje ir Estijoje.

NEMOKAMA KONSULTACIJA

Vos per 15 minučių mes:

01
Išsiaiškinsime Jūsų
verslo problemas
02
Identifikuosime
galimus sprendimus
03
Papasakosime, kaip
pritaikyti FB chatbotą

DIRBAME TIK SU TAIS KLIENTAIS, KURIEMS MŪSŲ PASLAUGOS PADĖTŲ SPRĘSTI PROBLEMAS IR AUGTI!

© 2018-2021 UAB ChatMarketing
Privatumo politika
Top chevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram